Hoe start ik een herhaalbestelling?

U kan kiezen om een herhaalbestelling te starten wanneer U in uw winkelmandje bent. Voeg de producten,  die U wenst aan te kopen, toe aan uw winkelmandje en wanneer U op de winkelmandpagina bent, zal U het drop down menu zien voor “Herhaalbestelling”. Het zal aanvankelijk ingesteld zijn op “Niet Herhalen”. Klik op de pijl en selecteer de frequentie waarmee U het product geleverd wilt hebben – U kan kiezen uit verschillende intervallen van een week tot elke twaalf maanden. Maak U niet ongerust, als U de frequentie op een latere datum wenst aan te passen, dan kan U dit op elk gewenst moment aanpassen in de sectie “Mijn account” op de website.

Eens dat U de frequentie heeft geselecteerd, ga dan verder naar afrekenen om uw bestelling te plaatsen. Uw product zal nu verzonden worden met de aangevraagde frequentie.