VIP

U vindt hier alle informatie over hoe u een VIP-klant kunt zijn HIER

Om VIP te worden, moet u 5 bestellingen van €20 of meer plaatsen in een periode van 12 maanden.

Als u eenmaal een VIP bent, ontvangt u de volgende voordelen.

Om een bestelling met uw -25% korting te plaatsen, moet u ingelogd zijn op uw account

Klik vervolgens op "Mijn account" en klik op "Vorige bestellingen"

Eenmaal op de Opnieuw bestellen-pagina heeft u de mogelijkheid om het item aan de winkelwagen toe te voegen met -25% korting

Zorg ervoor dat u code - VIP invoert om toegang te krijgen tot uw korting.

Als u de blauwe knop "TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN - VIP 25% KORTING" niet ziet, betekent dit dat u niet in aanmerking komt voor de VIP-korting of dat u al 25% korting op een vorige bestelling heeft gebruikt.

U kunt HIER uw eerdere bestellingen bekijken

Deze promotie is eenmaal per 6 maanden beschikbaar.