Ik wil mijn bestelling terugsturen voor een terugbetaling.

Medicijnen: Helaas verbiedt de wet ons om retouren van medicijnen te accepteren. Het enige wat wij voor u kunnen doen, is het correct vernietigen van de medicatie. 

Mocht u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn met uw bestelling, kunt u de producten zonder problemen retourneren, indien u ons hier binnen 14 werkdagen na ontvangst over informeert. Het product dient wel in de originele verpakking en niet geopend te zijn en in een staat te zijn die het ons toelaat het product opnieuw te verkopen. Mogelijke kosten verbonden aan het terugsturen zullen voor uw rekening zijn. Tevens accepteren wij alleen producten die bij ons zijn aangeschaft. Indien wij een fout gemaakt hebben, accepteren we het product retour tot 60 dagen na de originele besteldatum.

Hoe te retourneren?

We kunnen je een retourlabel sturen om op het pakket te kleven . Vervolgens brengt U het pakket binnen bij uw locale Pick up winkel waar onze koerier het pakket zal ophalen. U kunt uw meest lokale vinden door HIER uw postcode in te voeren.

Stuur een e-mail naar service@medicanimal.com of bel ons op  +31107145463 met uw bestelnummer zodat we kunnen regelen wat het beste voor u is.

Heeft u hulp nodig? Contact ons Contact ons