Ik wil mijn bestelling retourneren

Medicijnen: We betreuren het dat we wettelijk gezien geen retourzendingen van medicijnen kunnen accepteren, inclusief alle behandelingen tegen vlooien en wormen. Als u een geneesmiddel aan ons retourneert, kunnen we het alleen voor u weggooien, omdat het niet kan worden doorverkocht.

Van gedachten veranderd of gewoon niet meer nodig?:

We bieden u graag een retour aan voor elk item binnen 14 dagen na ontvangst. Het artikel moet opnieuw verkoopbaar zijn (hiermee bedoelen we dat het in een 'als nieuwe' staat aan een andere klant kan worden verkocht). We behouden ons het recht om een terugbetaling te weigeren als het artikel niet in een geschikte staat is en daarom vragen we om een foto van het product dat u wilt retourneren voordat u het retourneert. Houd er rekening mee dat er een kost van € 5  is voor het retourneren.

Is er iets defect of is er een fout van onze kant?:

Als een artikel dat u bij ons heeft gekocht defect is, helpen we u graag bij het regelen van een vervanging of een terugbetaling. 

Hoe te retourneren?

We kunnen je een retourlabel sturen om op het pakket te kleven . Vervolgens brengt U het pakket binnen bij uw locale Pick up winkel waar onze koerier het pakket zal ophalen. U kunt uw meest lokale vinden door HIER uw postcode in te voeren.

Stuur een e-mail naar service@medicanimal.com of bel ons op  +31107145463 met uw bestelnummer zodat we kunnen regelen wat het beste voor u is.

Heeft u hulp nodig? Contact ons Contact ons