Hoe voeg ik mijn huisdier gegevens toe?

Wanneer u een medicijn koopt, hebben wij de gegevens van uw huisdier nodig om te verzenden.

• Klik op "Voeg een huisdier toe"

Vul het formulier in (bij het toevoegen van het gewicht van uw dier, kunt u eenvoudig het aantal kilogrammen opnemen zonder "kg" aan het einde toe te voegen)

• Klik vervolgens op "Opslaan"

Houd er rekening mee dat deze gegevens nodig zijn voordat we de bestelling kunnen verzenden.

Deze gegevens worden voor de volgende keer opgeslagen en u hoeft het proces voor uw volgende bestelling dus niet te herhalen. U kunt details toevoegen voor alle huisdieren die u thuis heeft en selecteer gewoon het huisdier waar het product voor is wanneer u het de volgende keer koopt.U kunt deze gegevens op elk gewenst moment bewerken tijdens het bestellen of door het gedeelte "Huisdierprofielen" van "Mijn account" te bezoeken.