Retourbeleid

Retourbeleid

  • Medicijnen: we betreuren het dat we wettelijk niet kunnen accepteren dat medicijnen worden geretourneerd, inclusief alle vlooien en tekenbehandelingen en ontwormingsmiddelen. Als u een geneesmiddel aan ons retourneert, kunnen wij deze alleen voor u vernietigen en we kunnen u niet terugbetalen omdat het niet kan worden doorverkocht.
  • Van gedachten veranderd of gewoon niet meer nodig? We zijn blij om voor iedereen een retour aan te bieden voor een artikel binnen 14 dagen na ontvangst. Het artikel moet opnieuw verkoopbaar zijn (hiermee bedoelen we dat het kan verkocht worden aan een andere klant in een ‘als nieuw’ staat.) Zorg ervoor dat u het artikel in een doos doet zoals u het heeft ontvangen voordat u het terugstuurt. We behouden ons het recht om een terugbetaling te weigeren als het artikel in een niet geschikte conditie is. Houd er rekening mee dat er kosten voor het retourneren van 5 € in rekening worden gebracht.
  • Iets defect of een fout van onze kant? Als een artikel dat u bij ons heeft gekocht defect is, helpen u graag bij het regelen van een vervanging of een terugbetaling. Stuur ons een e-mail met een foto van het item dat is ontvangen op Service@medicanimal.com

Hoe retourneren:

In een pakketwinkel afgeven

U kunt een retourzending naar een pakketwinkel organiseren. Zodra de terugkeer is georganiseerd, ontvangt u een retourlabel per e-mail. U hoeft het alleen maar af te drukken en op het pakket te plakken voordat u het terugbrengt naar de pakketwinkel.

Instructies voor het organiseren van een retourzending naar een pakketwinkel vind je hier.

Heeft u hulp nodig? Contact ons Contact ons