Hoe kan ik een product toevoegen aan mijn bestaande herhaalbestelling?

Als u een product aan uw bestaande herhaalbestelling wilt toevoegen, moet u ervoor zorgen dat u bent ingelogd.

Klik op "Mijn account" en "Aanmelden" en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

Nadat u bent ingelogd, moet u zoeken naar het product dat u aan uw bestaande herhaalbestelling wilt toevoegen. Om dat te doen, kunt u het product zoeken door op de andere categorie bovenaan de pagina te klikken of door de naam van het product in de zoekbalk te typen.

Zodra u uw product hebt gevonden en u bent op de productpagina, klikt u op "Toevoegen aan een bestaande herhaalbestelling"

Selecteer de herhaalbestelling

En zodra de herhaalbestelling is geselecteerd, klikt u op "Volgende"

En als u dan tevreden bent met alles, klik dan op "Toevoegen aan herhaalbestelling"

Het is allemaal klaar!